סושי עם פירות
טרנד חדש סושי עם פירות ושוקולד, סושי פירות מעוצבים לאירועים
מה זה סושי פירות ?
סושי פירות ושוקולד הוא סוג של קינוח העשוי מאורז, פירות ושוקולד. לעתים קרובות הוא מוגש כחלק מטקס תה בסגנון יפני.
מקור המנה ביפן בתחילת המאה ה-20. האזכור המוקדם ביותר שלו הוא במאמר שפרסם העיתון Asahi Shimbun ב-26 בנובמבר 1916. המאמר מזכיר שסוג זה של סושי הוגש בטקס תה שערך מלון אימפריאל טוקיו.
סושי עם פירות ושוקולד הוא טרנד חדש בעולם האוכל. מדובר בשילוב של שתי מנות פופולריות: סושי פירות וסושי שוקולד.
הדבר הראשון שאתה צריך לעשות הוא להכין את המרכיבים לסושי הפירות והשוקולד שלך. תצטרך פיסת נייר אצות, קצת אורז, קצת מנגו בשל, קצת תותים, כמה פירות קיווי וקצת בננות. לרוטב תצטרכו גם סוכר חום, סוכר לבן, דבש או סירופ מייפל.
לאחר מכן כדאי להכין את הרוטב לסושי הפירות והשוקולד שלכם. בסיר מוסיפים את כל החומרים יחד עם 3 כוסות מים. תן לזה להתבשל על אש נמוכה עד שהוא הופך סמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף כאשר מערבבים איתו עיגולים. מסירים מהאש ומניחים בצד להתקרר לפני שמוסיפים למנת סושי הפירות והשוקולד שלך כשהיא מוכנה להגשה!
איך להכין סושי פירות ושוקולד
סושי פירות ושוקולד הוא סוג של סושי שמכינים מפירות ושוקולד. הוא מוגש בדרך כלל במסעדות יפניות, אבל אפשר להכין אותו גם בבית.
עדיף להשתמש בפירות שלא יהיו עיסתיים מדי כאשר הם נחתכים. זה כולל דברים כמו אננס, תפוחים, בננות, מנגו, אוכמניות או תותים. אתה יכול גם להשתמש בענבים או דובדבנים אם אתה רוצה ללכת על מראה סושי מסורתי יותר. עבור מילוי השוקולד, אתה יכול להשתמש בכל דבר, מנוטלה ועד שוקולד צ'יפס מומס או אפילו רק גבינת שמנת למריחה למשהו קצת שונה.
הוראות:
1) חותכים את הפירות לפרוסות דקות ומניחים אותם על דף הנורי עם הקצה הקצר כלפיך 2) מוסיפים מעט מים בין כל פרוסת פרי 3) מורחים את גבינת השמנת (או מילוי אחר) מעל את כל המשטח 4) מגלגלים מקצה אחד לקצה
רעיונות למתכוני סושי שוקולד לילדים
ישנן דרכים רבות להכין סושי טבול בשוקולד לילדים. אתה יכול להשתמש בפירות או במרכיבים אחרים כדי להפוך אותם למושכים יותר.
אתה יכול להשתמש בכל סוג של פרי שאתה אוהב, כמו בננות, תותים וקיווי. בנוסף יכול גם לנסות להשתמש במקלות גבינה או פירות יבשים כמו צימוקים. לרוטב השוקולד אפשר להשתמש בשוקולד לבן או בשוקולד מריר.
ילדים תמיד להוטים לנסות מאכלים חדשים, אז למה שלא תכינו להם חטיפים בריאים? סושי עם פירות הוא דרך מצוינת להציג פירות לילדים ולגרום להם לאכול אותו בצורה מהנה. מאמר זה יראה לכם כמה מתכונים קלים לילדים.
אז איך להכין סושי פירות ושוקולד? שהוא המתכון הכי קל לילדים. תזדקק לתותים, בננות, ענבים, אוכמניות, קיווי ופרוסות אבוקדו. הכינו את אורז הסושי כרגיל על ידי ערבוב חומץ אורז וסוכר ואז הוספת חומץ אורז לבן או חום בסיר עם 2 כוסות מים. לאחר מכן הוסף מלח וסוכר לפי הטעם לפני הפעלת אש הכיריים בטמפרטורה גבוהה. שים את מחצלת הסושי שלך על גבי קרש חיתוך מכוסה בניילון נצמד לפני הכנת המרכיבים שלך. שים דף אצות על גבי המחצלת לפני שתפזר מעליו את האורז המבושל בצורה אחידה באמצעות הידיים או הכף תוך השארת כסנטימטר בחלק העליון של הסדין.
מתכון רול סושי מנגו טבול בשוקולד
מנגו הוא פרי טרופי המשמש במתכונים רבים ושונים. אחד המתכונים הפופולריים ביותר למנגו הוא מתכון לחמניות מנגו. מתכון זה מורכב ממנגו, גבינת שמנת ומרכיבים אחרים המגולגלים ללחמניות דמויות סושי ונטבולות לאחר מכן בשוקולד.
המנה הזו נשמעת מוזר לחלק מהאנשים אבל היא ממש טעימה!
הצעד הראשון ליצירת המנה הזו הוא לחתוך את המנגו ולערבב אותו עם גבינת שמנת עד שהיא הופכת חלקה. לאחר מכן תצטרכו להוסיף סוכר, תמצית וניל, מלח ואבקת קינמון – את כולם תוכלו למצוא בחנות המכולת המקומית שלכם. לאחר מכן תצטרכו לפזר את התערובת על גליל סושי ולטבול אותה בשוקולד מומס. השלב האחרון הוא לסיים את הסושי עם שפריצים או תוספות אחרות לבחירתכם!
זהו מתכון טעים שירשים את החברים והמשפחה שלך. זה קל להכנה וצריך רק שלושה מרכיבים.
רכיבים:
-חבילת אורז סושי
-1 מנגו
-חבילת דפי סושי נורי (אצות ים).
-שמן קוקוס לטיגון גלילי האורז בתוכם
-1 כוס שוקולד מריר (מומס)
fruitdesign- עיצוב פירות לאירועים